Preguntes

En aquest apartat trobareu les respostes a les preguntes més freqüents que acostumen a sorgir entorn a la cursa:

Quan es celebra la 39a Cursa a Sant Ramon?

La 39a edició de la Cursa a Sant Ramon es celebrarà el proper dissabte 2 de setembre de 2017. La sortida de la cursa serà a les 19.30 h. des de l'Estadi d'Atletisme Constantí Miranda.

Quan comença el període d'inscripció?

El període d'inscripció comença el dijous 13 de juliol de 2017, tant online com presencial.

Quan finalitza el període d'inscripció?

El període d'inscripció finalitza el dijous 31 d'agost de 2017 a les 15 h. o bé quan s'arribi a un total de 500 inscrits/es.

Perquè la inscripció de la cursa és de pagament?

Per segon any consecutiu la incripció de la cursa te un preu de 5€. Aquest import es destina a cobrir les despeses d'organització de la cursa (inclou avituallament líquid -aigua i beguda isotònica-, avituallament sòlid -fruita-, obsequi commemoratiu, assegurança d'accidents, servei d'assitència sanitaria i cronometratge amb xip).

Que he de fer per a inscriure'm?

És molt sencill! Es possible fer-ho online o de manera presencial.
Si es fa online, en aquest mateix web, en l'apartat d'inscripcions es troba el formulari d'inscripció que caldrà omplir degudament amb totes les dades sol·licitades.
També existeix la possibilitat de fer-ho presencialment a RUNNAIR SANT BOI, botiga de running, trail, ciclisme, trekking i outdoor; ubicada al C/ Eusebi Güell, 136 de Sant Boi de Llobregat. Allà haureu de complimentar el formulari amb les dades igualment i fer el pagament de la inscripció.

Quina és la edat mínima per poder participar?

Poden participar a la cursa totes aquelles persones majors de 14 anys que ho desitgin realitzant la inscripció corresponent en aquesta web. Els menors d'edat hauran de lliurar en el moment de recollir el dorsal complimentada pels seus pares o tutors legals l'autorització de menors que trobaran a l'apartat d'inscripcions de la pàgina web.

Com puc saber si estic inscrit/a?

A l'apartat d'inscripcions d'aquesta pàgina web es pot consultar el llistat d'inscrit. Si es detecta alguna incidència en el procés d'inscripció podeu posar-vos en contacte amb l'organització a través del formulari de l'apartat contacta.

On puc recollir el dorsal?

La recollida de dorsals es durà a terme a l'Estadi d'Atletisme Constantí Miranda, a les carpes habilitades a la pistam el dia de la cursa, des de les 17.45 i fins les 19.15 hores. És recomanable fer-ho una hora abans de l'inici de la cursa per tal de gestionar millor l'entreaga i evitar cues.

Puc córrer sense dorsal?

No és possible córrer sense dorsal, en primer lloc per respecte a la resta de participants que realitzen la seva inscripció degudament i en segon lloc perquè els organitzadors tenen una sèrie d'assegurances i responsabilitats que s'han d'assumir amb el pagament de la inscripció.

Com puc arribar a la sortida?

La sortida de la cursa és a l'Estadi d'Atletisme Constantí Miranda, al costat de la comissaria de la Policia Local de Sant Boi.
En cotxe l'accés és el següent:


Els vehicles podràn aparcar al pàrking de l'Estadi d'Atletisme fins que s'exhaureixin les places. 
A les rodalies hi ha lloc per aparcar al polígon industrial Fonollar Nord o al barri de Casablanca.

On puc deixar la meva motxilla abans de la sortida?

L'organització habilita un servei de guarda-roba per als participants. A la sortida trobareu una carpa per dipositar els vostres objectes personals, que posteriorment seran pujats a l'ermita i on els podreu recollir en el punt habilitat a tal efecte. Cal tenir en compte que tots els objectes personals que es deixin caldrà que estiguin en una bossa o motxilla, no s'acceptaran sense.

On i quan puc consultar la classificació?

En aquesta web de la cursa, al finalitzar estarà disponible la classificació a l'apartat de resultats. Si es detecta qualsevol incidència, podeu posar-vos en contacte amb el formulari de l'apartat contacta d'aquesta web.

8 comentarios:

 1. Hi haurà caminada popular el diumenge 3 de setembre?

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Bona tarda, Genís. La caminada popular es fa el diumenge 3 de setembre al matí, inclosa en els actes de l'Aplec. La sortida serà a les 9 hores des de Can Xixol, la participació és oberta i no és necessari fer inscripció.

   Eliminar
 2. Al ser la sortida diferent al punt d'arribada, com hi podrem tornar al punt de sortida? gràcies,

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Hola Silvia. Al punt de sortida es torna caminant. Normalment la gent baixa per lliure o bé amb grupets de corredors que coneixen dreceres per arribar abans, no obstant és ràpida!

   Eliminar
 3. Hay servicio de duchas en las pistas de atletismo ??

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Hola, sí! Disponéis de servicio de duchas en el Estadio de Atletismo, hasta las 21 horas.

   Eliminar
 4. Hola el servicio de duchas solo es hasta las 21h?? Despues de la carrera hay q bajar coger las mochilas e ir a las duchas no es un poco justo??
  Gracias y disculpa

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Hola Judith! Las mochilas las podréis recoger en la llegada (un vehículo las subirá desde el Estadio de Atletismo) En principio calculamos, en base a años anteriores, que dará tiempo, pero tampoco es riguroso al 100% si alguien va justo esperaremos!

   Eliminar