Reglament


El Club Atletisme Sant Boi, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, organitza la 40a Cursa a Sant Ramon que se celebrarà el dissabte 1 de setembre de 2018.

1. La cursa és oberta a majors de 14 anys, sense distinció de sexe ni nacionalitat.

2. La sortida de la cursa es realitzarà des de l'Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda, al costat de la comissaria de la Policia Local, a les 19.30 hores.

3. La prova finalitzarà a l'esplanada de l'ermita de Sant Ramon, on cada participant rebrà aigua, beguda isotònica, fruita i obsequi commemoratiu de l'edició (una tassa ecològica).

4. El control d'arribada es tancarà a les 20.45 hores.

5. La inscripció tindrà un cost de 7 euros per cobrir les despeses de la mateixa (inclou avituallament, obsequi commemoratiu, assegurança d'accidents, servei d'assistència sanitària i cronometratge amb xip). Caldrà realitzar la inscripció per a rebre l'avituallament i els obsequis.

6. L'entrega de premis es farà entre les 20.15 i les 20.30 hores. Els tres primers classificats/ades en categoria masculina i femenina rebran un obsequi.

7. La distància aproximada de la prova és de 5,5 km. Cada participant haurà de portar el dorsal ben visible durant tot el recorregut i el xip que lliurarà l'organització a cada atleta.

8. Hi haurà controls al llarg del recorregut. Trobareu un punt d'avituallament líquid a l'alçada de la Font de Golbes.

9. Hi haurà servei de guarda-roba. A la sortida hi haurà una carpa per dipositar els objectes personals, que posteriorment seran pujats a l'ermita, on es podran recollir en el punt habilitat a tal efecte. Cal tenir en compte que tots els objectes personals que es deixin caldrà que estiguin en una bossa o motxilla, no s'acceptaran sense.

10. Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l'organització. Queda totalment prohibit seguir els participants amb moto, cotxe o bicicleta, pel perill que pot suposar per aquests.

11. Inscripcions:
- Es podran fer online o de manera presencial. En cas de realitzar-la online, el formulari es podrà trobar al web www.cursasantramon.cat.

- Presencialment hi ha la possibilitat de fer-la a RunnAir Sant Boi, comerç col·laborador amb la cursa, ubicat al Carrer Eusebi Güell, 136 de Sant Boi de Llobregat.

La data límit per inscriure's serà el dijous 30 d'agost a les 09.00 hores o bé quan s'arribi a un total de 600 inscrits/es. No es faran inscripcions per telèfon ni tampoc s'acceptaran el mateix dia de la prova.

Els menors de 18 anys hauran de lliurar, en el moment de la recollida del dorsal, l'autorització per a menors d'edat omplerta i signada pel pare, mare o tutor/a legal.

12. Recollida de dorsals:


           Divendres 31 d'agost de 2018
Matí de 10.00 a 13.00 hores i tarda de 17.30 a 20.00 hores.
Concessionari AUDI MOTORSOL (Carretera Santa Creu de Calafell, 10)

           Dissabte 1 de setembre de 2018
Tarda de 17.15 a 19.15 hores.
Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda (Carretera de l'Estadi, 0)

Si es recull el dorsal el dia de la cursa, es recomana fer-ho una hora abans de la sortida per tal de gestionar millor l'entrega de dorsals i evitar cues.

13. Informació: Can Jordana (Departament d'Esports de l'Ajuntament de Sant Boi)
93 635 12 37 - De dilluns a divendres de 9 a 14 hores durant el mes d'agost.
www.cursasantramon.cat i www.santboi.cat


14. La prova només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini l'organització.

15. Tot allò no previst en el reglament serà resolt d'acord amb el Reglament de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d'Atletisme), i la normativa de competicions de la Federació Catalana d'Atletisme.

16. L'organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fan necessari.

17. La persona que formalitza la inscripció a la cursa manifesta estar en perfecte estat de salut per a realitzar l'activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia de cor, vista, oïda o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.

18. El Club Atletisme Sant Boi i l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat no es fan responsables dels perjudicis morals i/s materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/ores durant aquest acte.

19. En inscriure's a la cursa els/les participants donen el seu consentiment per a que el Club Atletisme Sant Boi, per si mateix o per terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial les seves dades de caràcter personal. D'acord amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el participant té el dret d'accedir a aquests fitxers amb l'objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho hauran de sol·licitar-ho per escrit a l'organització (Club Atletisme Sant Boi, Carretera de l'Estadi, 0, 08830 Sant Boi de Llobregat).

20. Conforme disposa l'article 11 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, el participant autoritza la cessió de dades de caràcter personal a tercers, exclusivamentper a la finalitat d'organització d'esdeveniments esportius. Aquesta autorització té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, i en qualsevol moment es podrà denegar el consentiment prestat.

21. La inscripció comporta l'autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels corredors/ores. Les imatges podràn ser difoses en qualsevol mitjà (publicacions municipals, Internet, mitjans externs, material promocional, xarxes socials...). La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratüit i amb l'objectiu de difondre les activitats del Club Atletisme Sant Boi i l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.


Descarrega el reglament versió català fent clic aquí.


Comentarios

Entradas populares